Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidAppariOS

WhatsApp Messenger för snabb och enkel kommunikation

Om man är trött på att skicka vanliga SMS har man kommit till den rätta platsen. Med WhatsApp kan man nämligen skicka både meddelanden, bilder, videor och ljudfiler som ett alternativ till ordinära SMS. Skälet till att man kanske skulle vilja använda WhatsApp över SMS är att det inte kostar en krona att använda sig av applikationen, så man slipper då med andra ord att betala för att skicka SMS. Tack vare WhatsApp blir kommunikation enklare än någonsin och man kan nå alla sina vänner och familjemedlemmar utan några svårigheter fullständigt kostnadsfritt.

Användning av WhatsApp

För närvarande har WhatsApp omkring 1,5 miljarder användare varje månad där omkring 29 % av de svenska internetanvändarna drar nytta av WhatsApp. För att få tillgång till tjänsten är man i behov av internetanslutning såsom 4G, 3G, 2G eller Wi-Fi. Så länge detta är fallet kommer man både att kunna skicka meddelanden och ringa utan att behöva betala en enda krona.

WhatsApp i App Store
WhatsApp på Google Play
Mac och Windows
Windows Phone

Fördelarna med WhatsApp

Det finns en hel uppsjö med fördelar när man talar om varför man borde använda sig av WhatsApp. En av dessa är – såsom vi tidigare har nämnt – faktumet att det är helt gratis att använda sig av WhatsApp. Det enda som behövs är en internetanslutning, och sedan är man redo att börja skicka meddelanden. Det är dock inte enbart tal om vanliga meddelanden, utan man kan även enkelt både skicka och ta emot videor, bilder samt röstmeddelanden. Förutom att skicka meddelanden kommer man också att kunna ringa genom WhatsApp, oavsett om mottagaren är i Sverige eller utomlands. Även detta är gratis då man använder sig av en tjänst som enbart kräver internetanslutning.

Om man vill kunna skicka meddelanden fram och tillbaka med flera personer samtidigt kommer man också att kunna skapa gruppchattar där man kan bjuda in sina vänner och familj. På så sätt kan man lätt prata med varandra utan att behöva skicka separata meddelanden till varje enskild person. Om man hellre vill ta emot meddelanden på sin dator är detta även en möjlighet med hjälp av ”WhatsApp Web”.

Inloggningsuppgifter

När man vill ta sig in på WhatsApp applikationen slipper man fullkomligt att oroa sig för huruvida man har kommit ihåg sitt användarnamn och lösenord eller inte. Tjänsten använder nämligen inte dessa typer av inloggningsuppgifter, utan man kan istället bara använda sig av sitt mobilnummer. Strunta därför helt i krånglet med att behöver logga in varje gång det är dags att skicka meddelanden via WhatsApp. Med andra ord kommer man hela tiden att vara inloggad och snabbt ha tillgång till tjänsterna.

Utlandsmeddelanden

När man skickar vanliga SMS oroar sig många över det faktumet att det ofta är mycket dyrt. Denna oro kan man dock fullständigt slippa genom att dra nytta av WhatsApp. Här blir det inte extra kostsamt att skicka meddelanden utomlands då internationella SMS-avgifter inte är någonting som man behöver stå ut med. Skicka därför meddelanden fritt fram och tillbaka från Sverige till utlandet helt gratis alla gånger på dygnet.