Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidAppariOSNyheter

Fördelar med att använda Klarna applikationen

När man betalar med kontanter eller kort är det inte alltid lätt att hålla reda på hur mycket som går ut och in eller hur mycket man faktiskt har kvar på kontot. Om man exempelvis har köpt någonting med kort behöver man manuellt gå in i internetbanken för att se hur mycket pengar som finns kvar på ens konto, men så behöver det inte vara tack vare Klarna. Med den här applikationen till ens telefon kan man bland annat få full koll på sin ekonomi och genomföra betalningar såsom aldrig förr.

Vad kan man använda Klarna till?

Tjänsterna som Klarna bjuder på är många, men några exempel är just möjligheten att köpa saker och genomföra betalningar via applikationen, att få påminnelser om betalningar och att kunna få en översikt över vad man har köpt. Därtill hjälper Klarna till med att låta en betala omedelbart med ens bankkonto och mycket mer utöver. Med Klarna blir det enklare än någonsin att shoppa på nätet och hålla koll på sin ekonomi.

Klarna i App Store
Klarna på Google Play

Klarnakortet

Genom att beställa det så kallade Klarnakortet får man fler möjligheter än tidigare att betala på ett smidigt sätt. Detta kort har fyra olika designer med olika färger och motiv så att man ska kunna få det kortet som passar en likt handen i handsken. Det här kortet har man sedan möjlighet att betala med, och genom att använda applikationen Klarna har man en fullständig översikt över alla ens utgifter.

Varje gång ett köp genomförs så kommer man få en notis som talar om detta, och det är inga svårigheter att koppla sitt Klarnakort till det bankkontot som man redan använder. Det är fullkomligt gratis att både beställa kortet och att använda det, oavsett om man befinner sig i Sverige eller i ett annat land. Man kan helt enkelt beskriva det som ett betalkort, fast mycket smidigare än de flesta andra alternativen.

Inloggning i Klarna applikationen

När man loggar in i Klarna applikationen är det naturligtvis viktigt att ens konto är så säkert och skyddat som möjligt. Just därför loggar man in och legitimerar sig med hjälp av Mobilt BankID.

Om man ännu inte har BankID är det inga svårigheter att ladda ner applikationen och sedan koppla den till ens bankkonto genom att besöka sin internetbank och välja ”BankID”. Därefter följer man bara instruktionerna för att snabbt och lätt kunna börja använda sig av Mobilt BankID. Fördelen med denne tjänst är att vara en e-legitimation som gör det säkrare än någonsin att legitimera sig själv eller att signera diverse kontrakt och dylikt.

Inga väntetider

När man betalar med Klarna är det alltid en självklarhet att man inte ska behöva stå ut med långa väntetider. Istället kommer man därför att kunna få en snygg och ren överblick över sina köp på enbart några sekunder efter dess att man har bekräftat transaktionen. På så vis behöver man aldrig vara rädd för att en betalning inte än har dykt upp i applikationen. Klarna finns alltid där för en för att göra betalningar lättare och mer överskådliga!