Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidAppariOS

Snapchat för spännande textsamtal och videochattar

Att skicka vanliga meddelanden kan bli tråkigt i längden, men då kommer Snapchat för att rädda dagen. Med sina många olika filter, teman och roliga funktioner kan man skicka bilder och meddelanden till sina vänner när och var man än vill. Uppdatera de runtom en vad man håller på med för tillfället eller skicka en rolig selfie för att se till så att mottagaren får ett leende på läpparna. Tänk inte heller på att behöva sminka sig innan en selfie, då Snapchat har en mängd olika filter som placerar smink på ens ansikte. Det finns med andra ord ett helt hav av möjligheter tack vare Snapchat!

Hur använder man Snapchat?

Att komma igång med Snapchat är ganska enkelt, och även om det finns många funktioner att använda sig av är det lätt att navigera runt för att snart känna sig bekväm med applikationen. Det man börjar med är att ta ett foto, och sedan är det upp till en själv om man vill lägga till en bildtext eller effekt för att göra bilden ännu mer intressant. Om man vill spela in en kort filmsnutt istället för att ta en bild så håller man helt enkelt ner bildknappen i några sekunder. När man är klar med sin bild eller video beslutar man sig för vem i ens kontaktlista som den ska skickas till, och därefter är det klappat och klart.

För att göra upplevelsen ännu mer rolig finns det så kallade ”Snap streaks”. Detta betyder att man får reda på hur många dagar i rad som man har skickat Snaps fram och tillbaka till sina vänner, och om man skickar Snaps ofta nog kommer ens status att uppgraderas till bästa vänner på Snapchat.

Snapchat i App Store
Snapchat på Google Play

Nytt att se varje dag

När det gäller en majoritet av andra applikationer behöver man vanligtvis vänta under en ganska lång tid innan nya spännande uppdateringar uppenbarar sig, men så är det inte hos Snapchat. Här dyker nya filter och effekter upp nästintill dagligen, så besök därför ofta Snapchat för se vilka nya spännande effekter som har lagts till. Det finns till och med vissa filter som ändras när man öppnar och stänger munnen, klickar på skärmen eller blinkar. Samtidigt finns det också vissa filter som spelar musik i bakgrunden, allt för att man ska få en rolig upplevelse.

Samtal med nära och kära

Förutom att skicka bilder och filmer finns det möjlighet att chatta med vänner genom livemeddelanden antingen en-och-en eller flera personer samtidigt. För de som älskar att videochatta är detta också fullt möjligt tack vare Snapchat – med hela 16 personer som videochattar samtidigt. Under dessa videochattar så är det upp till en själv om man vill använda filter och effekter eller inte.

Om man vill hålla koll på var ens vänner befinner sig så är detta dessutom en möjlighet så länge de har delat sin plats med en. Oavsett om de befinner sig i Sverige eller utomlands så kan man ta del av alla ens vänners intressanta Snaps på ett lätt och smidigt vis.