Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidAppariOSNyheter

Utomordentligt filmutbud via Netflix

Ta del av en fantastiskt extensiv värld av filmer genom att prenumerera på tjänsten Netflix för att få tillgång till alla ens favoritfilmer på en och samma plats. Oavsett om man föredrar att titta på Netflix via ens telefon under den långa bussresan eller om man vill ta del av Netflix tillsammans med familjen framför Tv:n en fredagskväll så finns det alltid någonting spännande som Netflix kan bjuda på. Med ett brett sortiment av alla ens favoritfilmer och serier kommer man få nästintill oändligt med underhållning för enbart en mindre månadskostnad.

Vad har Netflix att bjuda på?

Oberoende av om man föredrar filmer, serier, stand up komedi eller dokumentärer kommer det alltid att finnas någonting för en att titta på via Netflix. Använd tjänsten antingen genom Tv:n, surfplattan eller mobilen för en upplevelse i HD. För enbart en liten fast avgift varje månad kommer man att kunna se på hur många filmer man än vill, och det läggs konstant ut nya serier och filmer så att man alltid ska ha någonting nytt att ta del av.

För att hitta det som passar en likt handen i handsken kan man antingen söka efter en specifik film, kika under topplistorna eller titta igenom urvalet för en viss kategori. Kanske tycker man om skräck, komedi, familjefilmer, action eller någonting helt annat. Netflix finns alltid där för en och rekommenderar serier samt filmer baserat på vad man tidigare har varit intresserad av.

Netflix i App Store
Netflix på Google Play

Låt hela familjen använda Netflix

En stor fördel med Netflix är att inte varje familjemedlem behöver betala för sitt eget Netflix konto. Det är nämligen möjligt att ha upp till fem profiler för varje konto. På så vis har alla i familjen sin egen personliga profil där de kan titta på filmer och få rekommendationer utefter just vad de har tittat på. Detta fungerar lika väl om man vill dela sitt Netflix konto med en kompis så att de själva slipper att betala för ett helt nytt konto.

Om ens yngre barn har en av profilerna på ens konto kan man välja att denne profil ska vara specifikt utformad för barn. Detta resulterar i att enbart barnvänliga filmer visas när ens son eller dotter är inne på den profilen, så man slipper att konstant kika över deras axel för att säkerställa att de inte tittar på några vuxenprogram.

Nedladdning för att alltid kunna se på film

För att man ska kunna logga in och se på filmer via Netflix är man i behov av en internetanslutning. Detta har man dock inte alltid tillgång till, vilket kan bli surt när man är sugen på att se på en ny serie eller film. Frukta inte, för hos Netflix kommer man att kunna ladda ner filmer och serier till sin mobil så att man senare kan titta på dem var man än råkar vara även om man är offline. Ladda därför ner favoritfilmen för att se till så att den alltid finns tillgänglig för en.