Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidAppariOS

Sveriges Radio Play

De flesta kan hålla med om hur mysigt det är att lyssna på radio medan man dricker sitt morgonkaffe eller att koppla av i soffan med radion igång när man väl kommer hem från jobbet. Numera blir det enklare än någonsin att lyssna på alla ens favoritstationer tack vare Sveriges Radio Play. Börja enkelt lyssna idag genom antingen ens iPhone, iPad, Carplay eller Apple Watch. I dagens samhälle bär vi med oss mobilen i princip vart vi än är på väg, så att ha en stor mängd radiostationer tillhands överallt är sannerligen smidigt.

Vad kan Sveriges Radio Play bjuda på?

Med hjälp av Sveriges Radio Play får man tillgång till direktsända kanaler, med exempel såsom P1, P2, P3 samt P4. Streama programmen eller ta beslutet att ladda ner podcasts så att man har möjligheten att lyssna offline. Håll koll på vad som händer runtom i Sverige med nyheterna eller lyssna på program som förser en med riktigt rolig underhållning. Valet är ens eget.

Om man laddar ner den här applikationen till just ens mobil kommer man att kunna njuta av så mycket som 45 direktsända radiokanaler, men man kan även lyssna på tusentals avsnitt av bland annat dokumentärer, Morgonpasset i P3 eller varför inte P4 Extra.

Sveriges Radio Play i App Store
Sveriges Radio Play på Google Play

Med mobilappen Sveriges Radio Play kan du:

  • Lyssna på över 45 direktsända radiokanaler som exempelvis P1, P2, P3 och P4. 
  • Höra tusentals avsnitt av alla våra program, exempelvis P3 Dokumentär, Studio Ett, P4 Extra, Morgonpasset i P3, och God morgon, världen. 
  • Ladda ned avsnitt till din mobil, så du kan lyssna utan att vara uppkopplad.
  • Spara ”favoriter” så att du enkelt hittar till de program du oftast lyssnar på. 
  • Få tips om program du kanske skulle vara intresserade av att lyssna på.

Lyssna utan internetanslutning

Det är inte alltid som man har Wi-Fi tillgängligt, men lyckligtvis nog har Sveriges Radio Play en lösning så att man ska kunna lyssna på sina favoritprogram trots detta. Ladda helt enkelt ner avsnitt till ens mobil medan man är uppkopplad, och när dessa väl är nedladdade kan man lyssna på dem offline närhelst man känner för det. Om man även vill kunna finna de favoritprogrammen som man älskar lite extra kan man lägga dessa under ”Favoriter” för att lätt kunna hitta tillbaka till dem.

Sveriges Radio Play bjuder också på rekommendationer så att man enkelt ska kunna hitta någonting som faller en i smaken.

Melodikrysset i P4

För de som inte endast vill lyssna på radio utan också kunna vara mer involverade kan även applikationen Melodikrysset i P4 vara ett förträffligt val. Här kan man lösa krysset omedelbart i sin mobil och sedan skicka in lösningen för att kunna vara med i tävlingen och potentiellt vinna priser. Allt man behöver göra är att ladda ner applikationen, välja krysset som man vill lösa, lyssna igenom på snabbgenomgången och sen är det dags att börja lösa krysset.

När man väl är färdig med att lösa krysset är det lätt som en plätt att bara klicka på ”Skicka” uppe till höger, men om man har en Android istället för en iPhone måste man först gå in i menyn för att kunna skicka sin lösning. För att veta hur man ska lösa krysset kommer man att få ledtrådar via ljud och musik, och man väljer själv om man vill spola eller pausa. Satsa redan idag på Melodikrysset eller Sveriges Radio Play för att få underhållning som aldrig förr direkt i ens mobil.