Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidAppariOSNyheter

HBO Nordic för att se alla ens favoritserier

Mysigt är det sannerligen att ha tillgång till alla ens favoritfilmer och serier närhelst man känner för det. Fredagskvällen är verkligen räddad när man kan sätta sig ner framför Tv:n med hela familjen och en skål popcorn för att ha ett brett utbud av serier och filmer framför sig. Betala enbart en fast månadskostnad, och därefter kan man se på hur många filmer och serier som man själv vill. Även dokumentärer, komedispecialer och filmer för de yngsta i familjen kommer att vara tillgängliga för en.

Sortimentet av underhållning hos HBO Nordic

Vilken serie man än intresserar sig för är det nästintill en garanti att HBO Nordic kan bjuda på den. Vad sägs om Game of Thrones, The Handmaid’s Tale, Silicon Valley, The Sopranos, The Wire eller True Blood? Dessa är enbart några exempel på det enorma utbudet av filmer och serier som HBO Nordic kan förse en med. Alla filmerna och serierna i deras utbud finns att se i full HD-kvalitet så att man verkligen får värde för pengarna.

Man behöver heller aldrig känna sig begränsad då HBO Nordic kan njutas av på både datorn, Tv:n, mobilen och surfplattan. Titta därför på spännande serier och filmer hos HBO Nordic oavsett var man befinner sig.

Obegränsat med underhållning till ett lågt pris

När man startar en prenumeration hos HBO Nordic behöver man inte direkt oroa sig för betalningar. Man får nämligen prova tjänsten helt kostnadsfritt i en hel månad. På så sätt kan man se om HBO Nordic lever upp till ens förväntningar innan man faktiskt betalar för en prenumeration. Efter den första gratismånaden betalar man endast en billig kostnad varje månad, och då kommer man att ha tillgång till hela HBO Nordics utbud av filmer och serier. Titta alltså på hur många filmer och serier som helst genom att bara betala en mindre månadskostnad.

En stor fördel med att satsa på just HBO Nordic är att det inte finns någon bindningstid. Med andra ord kan man säga upp sitt abonnemang närhelst man vill utan att behöva oroa sig för att vara bunden till en lång prenumeration. Allting är alltså på ens egna villkor när man bestämmer sig för att teckna ett abonnemang hos HBO Nordic.

Kan jag prova HBO Nordic kostnadsfritt?

– Ja. Din första månad är en kostnadsfri testperiod. Om du fortsätter att abonnera efter testperioden kostar abonnemanget 99,- kr per månad.

HBO Nordic i App Store
HBO Nordic på Google Play

Se serier när de har premiär

Man slipper fullständigt att vara rädd för att behöva vänta på nya avsnitt när man följer en serie hos HBO Nordic. Här får man nämligen tillgång till världspremiärer av diverse HBO-serier. De visas alltså i USA samtidigt som man kan se dem här i Sverige. På vissa andra streamingtjänster blir man tvungen att vänta ett tag på att serien ska släppas efter dess att de får serien i USA, men så är det inte när det gäller HBO-serier. Samla därför familjen framför Tv:n, slå på HBO Nordic och titta på alla favoritserierna och filmerna för att få en perfekt filmkväll närhelst man vill. Testa HBO Nordic gratis i en hel månad redan idag och fortsätt sedan med abonnemanget för en mycket låg månadskostnad!