Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidiOS

Lyssna på musik överallt med hjälp av Spotify

Man vill naturligtvis aldrig behöva känna sig begränsad när det kommer till musik. Lyckligtvis nog är detta någonting som Spotify kan hjälpa till med genom att erbjuda ett nästan oändligt sortiment av musik från hela världen i ens mobila enhet. Var man än befinner sig och vart man än är på väg kan man därför alltid lyssna på sin favoritmusik. Kanske har man en lång tågresa framför sig, slappar i soffan, är ute på promenad eller är i behov av musik att träna till på gymmet. Oavsett vad så kommer Spotify att finnas där för en – det gäller bara att plocka upp mobilen.

Vad Spotify har att bjuda på

Oberoende av om man föredrar att använda sin mobil eller sin surfplatta kommer man tack vare Spotify att kunna lyssna på antingen musik eller podcasts var man än befinner sig. Man kan söka efter miljontals låtar, artister eller album för att lyssna på musik utan att ens behöva betala en krona. För att sedan ha möjligheten att hålla reda på sina favoritlåtar och enklare bläddra mellan dem när det är dags att lyssna på musik så kan man skapa diverse spellistor som man själv namnger och lägger till musik i.

Spotify for Windows
Spotify i App Store
Spotify på Google Play

Hitta ny spännande musik

Det är inte alltid lätt att veta var man ska börja när ens spellista står där helt tom. Lyckligtvis nog har Spotify en sektion med färdiga spellistor som man kan välja mellan beroende på ens humör. Kanske vill man exempelvis vända sig till en spellista med glad musik, lugn musik, sorgsna låtar eller riktigt poppiga sånger.

Spotify utan kostnad

När man laddar ner Spotify så kan man antingen välja mellan gratisversionen eller betalversionen. Även om man nöjer sig med enbart den kostnadsfria varianten kommer man fortfarande att kunna ta del av en lång rad fantastiska tjänster. Reklam kommer att dyka upp då och då, men med tanke på att applikationen är helt gratis så är detta inte någonting som stör alltför mycket. Med gratisversionen på ens mobil har man möjligheten att lyssna på valfria artister, spellistor eller album med shuffle, och om man lyssnar på surfplattan så spelar man helt valfria låtar närhelst man vill.

Spotify Premium

Spotifys betalversion är mycket billig med tanke på hur mycket man får för pengarna, och om man satsar på Premium för familjen behöver bara en person i hushållet betala medan resten av familjemedlemmarna får tjänsten gratis. Med Premium kommer man aldrig att behöva stå ut med någon reklam. Här spelar man valfria låtar oavsett vilken enhet man använder, och kvaliteten på ljudet kommer att vara bättre än gratisversionen.

En stor fördel med Spotify Premium är även att man kan lyssna på musik trots att man inte har någon internetanslutning. Allt man behöver göra är att klicka på nedladdningsknappen på en valfri låt när man väl har internetanslutning, och sedan är det fritt fram att lyssna på låten närsomhelst när man är offline.