Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

Nyheter

Inspirera andra eller låt dig själv inspireras

Den digitala utvecklingen har gått i rasande fart de senaste åren och det fortsätter att poppa upp fler och fler appar, hemsidor och communitys. Det är numer lätt att hålla kontakten med nära och kära via olika communitys, där man kan skicka bilder, meddelande och hälsningar till varandra. Avstånden till varandra spelar, nu för tiden, en mindre roll. En de av dessa appar som vi använder har ersatt vissa fysiska saker, som vi tidigare använde oss mycket av. Exempelvis fotoalbumet har i en allt större grad ersatts av appar som fyller samma funktion fast på ett digitalt sätt.

Med en app är det helt genast mycket lättare att sortera bilderna, placera dem i kronologisk ordning efter tid, datum eller tillfälle. En app håller reda på när och var en bild togs och lägger till datum, tid och placering helt automatiskt utan att vi själva behöver tänka på något som helst. En fantastisk och inte alls obetydlig detalj är att de också kan innehålla filmer och videoklipp. Eftersom vi nästintill alltid har vår mobiltelefon med oss kan vi nu filma den vackra stranden, den underbara konserten eller den historiska kyrkan – när vi är på semester eller liknande.

Föreviga dina minnen online

Bilder, film och videoklipp håller våra minnen vid liv. Detaljer som vi lätt kan glömma kan med en app sparas och blir förevigade de kan sedan tas fram när som helst. Dessutom kan vi genom dessa appar, förutom att själva dela med oss av våra minnen, få inblick i andras liv. En underbar möjlighet att kunna följa släktingar och nära och kära på ett litet hörn. Genom att dela med oss av våra minnen kan vi glädja andra. Dela med dig av unika ögonblick och upplevelser som till exempel den där undangömda och lokala restaurangen i Barcelona, som serverar fantastiskt mat. Kaféet i Paris med den bästa cappuccinon. Inspirera och dela med dig av det goda.

När vi tar bilder, filmar och spelar in videoklipp med vår mobiltelefon sparas allt direkt i telefonen. Tyvärr kan telefoner bli stulna, tappas bort eller gå i sönder. Men genom att ladda upp våra digitala minnen i en app i form av exempelvis ett fotoalbum kan vi vara säkra på att våra minnen inte försvinner eller går förlorade. En app som just erbjuder denna funktion är Instagram. Appen fungerar i stort sett som ett digitalt fotoalbum.

När du lägger upp dina bilder kan du välja att visa bilden privat eller offentligt. Det betyder att du kan välja om alla användare ska kunna se dina bilder eller om endast de personer du är vänner med på appen ska kunna se dem. Instagram har en hel uppsjö med funktioner och en av dessa är att man kan skriva hälsningar och kommentarer till de bilder man ser. Privata bilder kan endast vänner kommentera på och offentliga bilder kan alla användare skriva kommentarer till.

Instagram med sitt digitala fotoalbum är en unik möjlighet att kunna inspirera andra människor och dessutom kunna låta sig själv inspireras. Dela med dig av dina minnen till dem du tycker om och följ med i dina nära och käras liv