Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

Appar

De bästa apparna för mobilt travspel

Om du är som oss och älskar travsport, men föredrar att inte vara bunden till en dator när du spelar, har du kommit rätt. Precis som vi älskar travsport är vi förespråkare av mobilt spelande eftersom detta bara är så mycket mer bekvämt. Att kunna spela på sin mobiltelefon är viktigt för att kunna tillförses med den bästa spelupplevelsen. Samtidigt möjliggör det att man kan spela på trav oavsett vart man befinner sig, dygnet runt.

Som tur är ser vi att allt fler spelbolag väljer att utveckla utmärkta appar för sina respektive travsportssektioner. Vi har stenkoll på appar och mobiler i allmänt, och därför även stenkoll på vilka spelbolag som utvecklat en grym mobilversion av deras plattform. Här kommer några av våra favoriter!

ATG

Givetvis måste vi lista ATG:s fantastiska mobilversion först. ATG är, och har länge varit, Sveriges främsta aktör för travsport. Det vore därför förvånande om de inte utvecklat en app. På ATG:s app får man tillgång till Sveriges största utbud av spel på trav och galopp. Enligt oss har ATG utvecklat en mobilversion av deras hemsida som är minst lika bra som originalversionen. Här kan man enkelt och smidigt navigera sig runt för att hitta till de olika kategorierna. Lika enkelt går det att registrera sig och börja spela. Såklart finns det en professionell kundtjänst att tillgå för den som sitter inne med obesvarade frågor. Rent allmänt har vi ingenting att klaga på när det kommer till ATG:s app för trav och galopp – här finns allt man behöver, oavsett om man är nybörjare eller en veteranspelare.

Mr Green

Vilka hade vi varit om vi inte listat Mr Greens mobilapp? Mr Green har trots allt vunnit ett flertal utmärkelser för sin mobilvänlighet och precis som travsport.io skriver har Mr. Green utan tvekan blivit en stor konkurrens till spelbolaget ATG. Även om spelbolaget tidigare endast varit kända för sin casinodel har de integrerat trav och galopp på sin sajt, inklusive mobilversion, och därmed vuxit sig extremt stora bland svenska folket. Vi kan hålla med om de utmärkelser och positiva feedback som Mr Green fått. Deras mobilversion består av ett fantastiskt gränssnitt, appen är lätt att navigera sig på och det finns en uppsjö av spel att utforska. Naturligtvis finns det också en professionell och serviceinriktad kundtjänst att kontakta vid frågor på Mr Greens mobilapp.

Svenska Spel

Vi måste såklart även ge ros till fantastiska Svenska Spel för deras välutvecklade mobilapp. Här kan användarna, precis som på hemsidan, logga in smidigt och snabbt på sitt spelkonto för att njuta av spelformer som Challenge, Vinnare och/eller Head-2-head. Något som vi älskar extra mycket med Svenska Spel-appen är notifikationsinställningen. Med denna kan man exempelvis få notifieringar på sina spel när en av de hästar man spelat på sprungit först i mål. Med det sagt blir det omöjligt för en att gå miste om ett enda lopp! Det är perfekt för travfantasten som allt för ofta befinner sig på språng under ett lopp. Förutom detta kan vi givetvis även rosa deras gränssnitt. Det är lätt att hitta runt, kontakta kundtjänst och hitta till de olika spelalternativen. Vad mer kan man önska sig?