Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

Nyheter

Bet365 Poker

Bet365 har under åren på marknaden för onlinespel blivit en av de största aktörerna. Förutom att erbjuda en avdelning för betting och casino erbjuder Bet365 även en utmärkt pokeravdelning. Här kan pokerspelare njuta av grymma cash games och turneringar, skattefria vinster och lukrativa free rolls.

Bet365 Poker är utan tvekan en av våra favoriter när det kommer till pokerspel online. Förutom förmånerna vi listade ovan regleras de även av den svenska spellicensen, vilket som gör att man som spelare kan känna sig trygg. I samband med detta kommer det ytterligare fördelar för svenska spelare, men det går vi igenom lite längre ner istället. Fortsätt läsa för att ta del av vårt omdöme av det världskända spelbolaget Bet365 och deras pokersajt!

Modernt gränssnitt & en pokerklient av högsta kvalitet

Till att börja med vill vi rosa Bet365 Poker för deras gränssnitt på hemsidan samt deras ypperliga pokerklient. Det är för det första lätt att navigera sig på hemsidan, oavsett om man så är professionell pokerspelare eller precis börjat spela. Förutom detta finns det en hel del tips & tricks att tillgå, och med en kombination av dessa tips och de från pokerregler.nu kommer du som spelare definitivt maxa dina vinstchanser!

Vad har vi att säga om pokerklienten då, mer än att den är ypperlig? Jo ypperlig är den eftersom de har valt att använda sig av den klassiska klienten från Playtech. Denna går att ladda ner som en app till sin dator eller mobil och ger en markant förbättrad spelupplevelse. Med denna får man även tillgång till bet365s exklusiva Premiumbord.

Ett snyggt utbud av spel & turneringar/cashgames

Förutom deras fantastiska plattform och poker-programvara imponerar de oss även med sitt utbud av spel och turneringar samt cashgames. Här kan spelaren spela klassiska pokerspel som Texas Hold’em och Omaha hi/lo, men även moderna tappningar av dem. Dessa spel kan spelas i cashgames, Sit & Go-turneringar och andra turneringar. Välj det som passar dig bäst och utforska utbudet av deras pokerspel i den utomordentliga pokerklienten. Du kommer verkligen inte ångra dig!

Det enda vi kan tycka är tråkigt är att spelare inte har möjlighet att testa på spel gratis, till exempel genom demoversioner av pokerspel. Däremot finns det dagliga freerolls att tillgå hos spelbolaget, vilket som nästan innebär det samma som att spela gratis.

En aktör med många år på nacken & det märks

Koncernen Bet365 Group Ltd har funnits på marknaden sedan 1974. Sedan dess har de vuxit sig extremt stora, inte minst i Sverige. Det märks verkligen att de har funnits på spelmarknaden i så många år – och då menar vi verkligen inte något negativt, snarare tvärtom.

Det syns att de är en aktör av hög kvalitet som funnits länge på spelmarknaden eftersom de fortsätter att leverera en högkvalitetsplattform, de bästa spelen på marknaden och samtidigt prioriterar säkerhet. Hos Bet365 står spelaren i fokus – inte hur mycket pengar de omsätter eller inte (men givetvis är detta viktigt också). De imponerar oss verkligen, och vi kan faktiskt inte komma på något vi skulle vilja klaga över förutom att spelare inte kan testa på att spela gratis.