Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

iOS

Bästa spelen till iPhone 2021

Att spela spel på sin mobil är otroligt populärt. Det finns mycket att välja på. Bland dessa döljer sig vissa spel som är värda att lägga lite extra tid på. I denna text rekommenderar vi tre stycken sådana spel. Tre stycken riktiga toppspel.

När den första iPhonen kom ut på marknaden var det inte mycket man kunde göra med den. Det första vi var tvungna att göra var att lära oss att programmen, alltså telefonens olika mjukvara, skulle kallas för appar. Sen var det att lära sig använda pekskärmen och förstå dess olika funktioner.

Snabbt började det komma olika spel till telefonerna. Vi var vana att spela på konsoler av olika slag och på våra datorer, men nu fanns det ännu en maskin att spela med. Nu för tiden kommer det ut en mängd spel varje vecka och det kan vara svårt att hänga med i alla spel som kommer ut. Du har säkert några favoritspel men det är alltid kul att vigda sina vyer.

Alto´s Adventure har fått en uppföljare

2015 kom klassikern Alto´s Adventure, där vi lärde känna Alto. Man åkte snowboard i en oändlig värld och många fastnade. Nu har uppföljaren Alto´s Odyssey kommit och det är riktigt uppskattat. Det handlar fortfarande om att skida fram genom världen och den visuella identiteten är magisk.

Många uppfattar kombinationen av det grafiska, den lugna musiken och de enkla kontrollerna som otroligt avslappnande. Spelet har blivit varmt mottaget och många tycker det är till och med bättre än originalet. Sidan Metacritic ger spelet 88/100 baserat på en stor mängd recensioner, ett riktigt fint betyg.

Among Us – plötsligt populärt

Among Us till iPhone kom redan 2018, men 2020 blev det otroligt populärt efter att kända personer från YouTube och Twitch uppmärksammade spelet. Spelet är ett rymdspel där man slumpmässigt tilldelas en roll. Antingen är du Crewmate eller Imposter.

Som Crewmate är målet att identifiera vem som är Imposter. Är du däremot själv en Imposter gäller det att förstöra så mycket som möjligt för de som spelar som Crewmate.

Som sagt är detta spel väldigt populärt. Det är mer än ett spel, det är en chans att vara social online. En uppföljare skulle komma 2020 men är uppskjuten på framtiden, istället lades energin på att förbättra originalspelet.

The Battle of Polytopia

Är du ute efter ett klurigt strategispel så är detta något för dig. Som spelare spelar man mot andra online, man väljer att vara en av 16 stammar och målet är att bygga ett imperium och på så sätt slå ut sina motspelare.

Det går att spela ensam men det är betydligt roligare som ett multiplayer spel. Dessutom skänker företaget bakom spelet pengar till en fond som arbetar mot skövlingen av värdefull skog. Så samtidigt som man spelar så hjälper man till att göra gott.

Oavsett vilket av dessa spel du väljer, kanske spelar du alla, så har du många timmar av roligt spelande framför dig. Tipsa dina vänner så kan du spela vissa av spelen mot dem.