Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

Nyheter

Recension av NordVPN

En ganska stor mängd VPN-tjänster har dykt upp under det senaste årtiondet, och skälet till detta är att alltfler internetanvändare inte längre känner sig säkra på nätet. Önskan om anonymitet på internetet har sina rötter i rädslan för övervakning samt viljan att kunna få tillgång till underhållning som man annars inte hade kommit åt med en svensk IP-adress. Just NordVPN är en av de mest kända och populära VPN-tjänsterna att använda, men lever det upp till förväntningarna? Vilka är de positiva och negativa aspekterna av att använda just NordVPN? Detta ska vi kika närmare på nedan.

Fördelar gällande tjänster

Oavsett vilken enhet man använder sig av kommer den med största sannolikhet att vara kompatibel med NordVPN. Deras tjänster kan nämligen användas på Windows, Mac, iOS, Android, Linux, AndroidTV, Chrome och Firefox för att bara nämna några få exempel. Vid användning av NordVPN får man tillgång till bland annat en dold IP-adress, åtkomst till Netflix, en Ad-blocker, tillgång till DoubleVPN-servrar som krypterar data två gånger om, 5 800+ snabba och säkra serverar i 50 länder samt 6 samtida anslutningar.

Undvik geografisk begränsning

Förutom att förbli anonym på nätet för att slippa övervakning är det många som använder sig av NordVPN för att undvika de geografiska begränsningarna. Om man exempelvis kikar på Netflix så har de en lång rad filmer och serier som vi i Sverige inte kan se då vi tvingas att använda den svenska versionen av tjänsten.

Genom att använda NordVPN kan man dock själv välja vilket land det ska se ut som om man är ifrån, och på detta vis får man exempelvis tillgång till det amerikanska, engelska, nederländska eller kanadensiska Netflix. Man behöver heller inte vara rädd för en trög upplevelse då NordVPN förser en med snabba anslutningar. Om man har några frågor eller funderingar kan man dessutom nå dem via en live chatt som är öppen 24/7.

Pengarna-tillbaka garanti

Med tanke på alla fördelarna som har nämnts ovan kommer man med största sannolikhet at få mycket glädje av NordVPN, men om man för någon anledning ångrar sitt inköp kan de bjuda på en pengarna-tillbaka garanti som varar i hela 30 dagar. Man kan på så sätt prova på tjänsten utan att behöva ta ett fast beslut. Om man sedan väljer att nyttja pengarna-tillbaka garantin så får man full återbetalning och om man hellre vill behålla NordVPN så är detta också så klart en möjlighet.

Billigt och bra

Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur billigt det är att använda sig av NordVPN. Man betalar enbart en mindre summa pengar varje månad för att få full tillgång till deras tjänster. Om man dessutom tecknar en 3-årsprenumeration slipper man att betala varje månad, och summan faktureras istället en gång var tredje år. Sammanfattningsvist ger NordVPN stor valuta för pengarna där det inte riktigt finns några nackdelar att oroa sig för. Fördelar finns det dock många av, så varför inte testa på tjänsten redan idag för att få en egen uppfattning!