Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

AndroidAppariOS

Kappahls app som låter dig shoppa loss

I en värld där vi spenderar allt mer tid på arbetet, där stressen har blivit ett faktum och tiden inte räcker till då behöver vi aktivt skapa tid för oss själva. Vi laddar upp våra batterier när vi gör något vi tycker om för oss själva. Det kan vara svårt att få tiden att räcka till och verkligen ta den där stunden och rå om sig själv som vi alla behöver göra ibland. Men genom att planera och strukturera vår vardag kan vi effektivisera och få mer tid över.

Vi kopplar alla av på olika sätt. För en del personer innebär avkoppling att åka på spa, för andra är det att läsa en bra bok – liggandes i hängmattan i trädgården och för någon annan kan det vara att shoppa och gå en sväng på stan, som är den allra bästa avslappningen. Just shopping har blivit mer och mer populärt de senaste åren och vi handlar som aldrig förr. Det är just klädbranschen som har fått ett omfattande uppsving. Och kläderna har de senaste åren blivit allt viktigare för oss.

Handla kläder praktiskt och lätt i mobilen

Det fanns en tid då klädernas syfte enbart rörde sig kring det praktiska. Det handlade helt enkelt om att man skulle hålla sig varm, så att man inte blev sjuk. Även om kläderna idag till dels fyller samma funktion – finns det numera många andra omständigheter som också spelar roll när vi väljer vilka kläder vi ska köpa eller klä oss i. Det kan till exempel vara mode, utstrålning, miljö, humanitära skäl och massor av andra faktorer som får en avgörande roll när vi handlar. Kläderna kan alltså säga mycket om vem vi är som individer och har blivit en del av det intryck vi ger när vi möter en person.

Eftersom vi ofta är på farten har nya shoppingmönster utvecklats. Handeln över internet växer år efter år och senaste åren har många börjat handla direkt i sin mobiltelefon. Många klädföretag har därför lanserat egna appar. Som kund kan man bara genom att öppna appen  titta på kläder, klicka hem sina nyfunna favoriter och betala för dem. Allt praktiskt och bekvämt, var man än befinner sig och givetvis direkt i mobiltelefonen. Ett av de företag som valt att satsa på en egen app är Kappahl.

En app är praktisk eftersom man laddar ner den till sin mobiltelefon har man den med sig hela tiden och kan snabbt gå in och kolla på kläder när det finns lite tid över. Kläderna kan sorteras efter färg, storlek och form allt efter vad du som kund söker. En praktisk möjlighet att hitta precis det du söker. Det ska vara lätt och smidigt att handla över internet. Men en app får man alla funktioner som finns på en hemsida och fler därtill.

Trånga butiker med stress och jäkt är ett minne blott när du använder appen för att titta på kläder. Eftersom appen innehåller olika funktioner som gör att du kan sortera sökresultaten går det snabbt att hitta det du söker efter. Är du på utkik efter en tröja i en speciell färg eller en ny blus till festen på jobbet? Inga problem med en Kappahls app kan du hitta det du söker.

KappAhl App – Android & iOS