Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

Appar

De 3 bästa oddsapparna 2021

Om du vill tjäna pengar på ditt oddsspelande så måste du konstant hålla dig uppdaterad. Det är här oddsappar kommer in i bilden, eftersom dessa möjliggör det för dig att spela på odds i realtid dygnet runt, när som helst. Med oddsappar kan du spela på odds under arbetstid, på tunnelbanan och på festen, allt för att inte gå miste om ett enda bra oddsspel.

Men det räcker ju inte med att bara spela på odds. Man måste använda sig av bra oddsappar också för att få ut så mycket som möjligt av sitt spelande. De bästa oddsapparna erbjuder ett brett utbud av spelalternativ inom ett stort antal sporter, men också ett bra gränssnitt, en förträfflig kundtjänst och de bästa streamingalternativen så att du inte måste se sport på tv. För att hjälpa dig på traven med ditt oddsspelande listar vi därför de 3 bästa oddsapparna enligt oss nedan.

1.    Unibet

Högst upp måste vi bara lista vår allas favorit – Unibet. Unibet har funnits på marknaden för spel med pengar online sedan 1997. Att de fortfarande är en av de främsta aktörerna är väl inget att ifrågasätta.

Förutom att de utvecklat en fantastisk mobilversion av deras bettingplattform erbjuder de även ett fantastiskt utbud av olika oddspel. På appen kan man spela på alla möjliga odds: allt från konventionella sporter som fotboll och ishockey till olika spel inom eSport.

Deras livestreamingtjänst är av bästa kvalitet och samtidigt finns det en grym välkomstbonus att lägga anspråk på som ny spelare.

2.    Mr. Green

Mr.Green har inte funnits på den svenska spelmarknaden lika länge som Unibet, men de är fortfarande en av de svenska aktörer med flest år på nacken. De började som ett nätcasino 2007 men har under årens gång även integrerad andra produkter, inklusive sportodds.

De har vunnit flera utmärkelser, och bland annat har de fått pris för sin fantastiska oddsapp. Denna finns tillgänglig för iPhones så väl som Android-enheter och har ett fantastiskt gränssnitt som bara måste utforskas. Även deras spelutbud är att skryta med, där det finns ett flertal olika sporter, ligor och lag att streama och spela på.

Mr. Greens serviceinriktade kundtjänst finns att tillgå via appen för den som önskar det, men eftersom hemsidan är så lättanvänd lär det inte uppstå några frågor. Har du frågor som berör oddsappar rent allmänt föreslår vi istället ett besök till oddsappar.se.

3.    Betway

Trea på listan blir välkända Betway. Deras oddsapp finns tillgänglig på Androids så väl som iPhones, och gränssnittet är utomordentligt. Det är lätt att navigera sig i appen och lätt att hitta runt till de olika spelalternativen.

Även Betways spelportfölj är något att skryta med, där man som spelare kan välja mellan en uppsjö av olika sporter och turneringar att spela på, samtidigt som man livestreamar dem. Störst fokus har de på eSport, så för eSportfans är Betways oddsapp ett måste!

En del av varför vi valt att inkludera Betway på vår lista är även tack vare deras fantastiska kundtjänst. Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt och finns att tillgå även på deras app. Betways oddsapp är helt enkelt en app som har allt som krävs för en bra spelupplevelse.