Spåramobilnummer.se

Mobilanyheter är sidan för dig som är intresserad av Android och iOS

Android

Antivirus till Android från Northguard

Om du har en smartphone med Android är det viktigt att du skyddar den från virus, skadlig kod och bedrägerier. Det finns gott om hot som drabbar mobiler idag och det blir allt vanligare med virusattacker.

Det finns en del antivirusprogram och andra säkerhetsprogram som kan komma till användning. Northguard har ett bra alternativ som skyddar din smartphone från en mängd olika hot som idag drabbar mobiler. Läs vår recension nedan och lär dig mer om varför du behöver ett bra skydd för din Android.

Mobiler drabbas också av bedrägerier

Det är inte ovanligt med virus och skadlig kod på mobiler. Idag fungerar en smartphone ungefär som en dator, vilket också innebär att många datorvirus även kan drabba mobilen. Det är därför Antivirus till Android med Northguard kan komma till hands för att skydda dig och dina personuppgifter.

Det är också vanligt med bedrägerier. Dessa fungerar exakt som de gör på en dator, det vill säga sidor eller mejl som försöker få tag i din identitet eller dina betalningsuppgifter. Ett bra antivirusprogram kan vara en bra start för att skydda dig.

Samtidigt är det viktigt att man vidtar egna åtgärder för att skydda sig mot dessa hot. Undvik konstiga länkar och sidor som är allmänt oprofessionella. Du bör inte heller ge ut dina person- och betalningsuppgifter till företag som du inte känner till.

Ett bra säkerhetsprogram till mobilen från Northguard

Northguard erbjuder ett bra grundläggande skydd mot virus, skadlig kod och spam. Det här är viktigt eftersom mobiler sällan kommer med något ordentligt skydd mot detta. Det är därför väldigt lätt att drabbas av virus om du inte är försiktig. Med ett antivirusprogram behöver du inte oroa dig lika mycket när du surfar med mobilen.

Det här är ännu viktigare om du handlar via mobilen eller kontinuerligt loggar in på din internetbank. Om du har virus eller skadlig kod på din Android kan det annars leda till att dina bankkonton blir tömda. Du kan också förlora dina sociala medier om någon får tag i dina inloggningsuppgifter.

Vidare får du också obegränsad hjälp via fjärrstyrning. Det här innebär att Northguard kan hjälpa dig med eventuella problem utan att du behöver lämna in din smartphone. Istället kan man kontrollera allting direkt från kontoret och guida dig över telefon.

Befintliga kunder är nöjda

Northguard kommer också med höga betyg från kunderna. Det här är en väldigt viktig sak att kolla på, eftersom betyg från befintliga användare kan säga mycket om företaget. Northguard använder sig utav Trustpilot, där kunderna kan recensera bolaget och ge upp till fem stjärnor till företag. Här har man 4,8 stjärnor baserat på över 2000 recensioner, vilket är bättre betyg än vissa andra antivirusprogram och säkerhetsföretag har.

Man erbjuder även en trygghetsgaranti och har e-märkning. Det här är också en tydlig indikation på att företaget är seriöst och att Northguard prioriterar kundernas säkerhet och nöjdhet. Det här är också en bra anledning till att använda deras antivirusprogram, utöver att själva programmet kommer med hög prestanda och många smarta funktioner som håller dig och din mobil säker.